Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Maasdijk

Geef je graag sturing aan anderen en krijg jij energie van de handen uit de mouwen te steken? In Maasdijk zijn wij op zoek naar een Meewerkend voorman!

Wat doen we binnen Ridder?

Bij Ridder werken we met passie samen met onze klanten aan een duurzame agrofoodsector. Wereldwijd. Als belangrijke speler in de internationale tuinbouwsector ontwikkelen en bieden wij technische oplossingen die telers helpen om voedsel en bloemen duurzamer te produceren. Als innovatief familiebedrijf zijn we samen met onze 350 medewerkers al meer dan 70 jaar dagelijks betrokken bij onze klanten, waar dan ook ter wereld.

Hoewel een volledig autonome, intelligente kas nog toekomstmuziek is, werkt Ridder al jaren aan de bouwstenen om deze omgeving te zijner tijd te kunnen faciliteren. Ons portfolio van hardware, software en diensten - aandrijfsystemen, klimaatschermen en Growing Solutions - maakt ons uniek in de kas- en tuinbouwmarkt. Vanuit twee (productie)locaties in Nederland en verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje, Mexico, de VS, Canada en China vinden onze producten hun weg naar partners (installateurs en kassenbouwers) of naar de eindgebruiker (telers en veehouders).

Wat kun je bij Ridder vinden?

Bij Ridder werken we iedere dag samen om het voor onze klanten net wat beter te doen. Dat geldt voor onze service en onze producten maar ook voor onze medewerkers. Je persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop. Jouw mening en visie doen ertoe. Samen spreken we doelen af en zien we het als onze taak om jou te ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Daar worden we samen beter van.

Jouw rol binnen Ridder

In de rol van Meewerkend Voorman stuur je één en op termijn twee kleine teams aan. Je werkt zelf mee aan de productie van onze Elektro en Water units. Je bewaakt de veilige werkomgeving en je stemt de productieplanning af, zodat alles op een veilige wijze en binnen de hoge kwaliteitsstandaard en de gestelde tijd gemaakt wordt. Voor het team ben je het eerste aanspreekpunt en je rapporteert aan de teamleider productie.

Je signaleert verbeteringen en doet hier voorstellen in. Zo worden we iedere dag beter!

Wat neem je mee?

 • Ongeveer 3 jaar leidinggevende ervaring in een assemblage omgeving;
 • Technische mbo-niveau 3 of 4;
 • Het kunnen controleren van processen en producten op kwaliteit en veiligheid;
 • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je hebt een proactieve instelling en bent slagvaardig in het maken van beslissingen;
 • Het signaleren van verstoringen, het aandragen van verbeteringen en (mee) werken aan de realisatie ervan.
 • Een startsalaris tussen de € 3000 - € 3300 bruto per maand;
 • Je start met leidinggeven aan een enkel team en dit kan bij goed functioneren worden uitgebreid naar twee teams;
 • 29 verlofdagen;
 • 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Maandelijkse borrel en jaarlijkse evenementen;
 • Een fantastische collegiale werksfeer en een betrokken leidinggevende.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze functie en krijg jij hier energie van?

Dit kan je doen door je CV en motivatie te sturen naar . Wil je meer informatie, kijk op www.ridder.com of bel dan met Corbin Hoogenboom op .

MaasdijkFunctie:meewerkend voorman
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3300
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ridder Drive Systems via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoeksche Waardkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoeksche-waardkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoeksche Waard
 2. Meewerkend Voorman Ridder Drive Systems 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures