Vacature QC Engineer

QC Engineer in Maasdijk

QC Engineer

Denk jij probleemoplossend en heb jij een nauwkeurig oog voor de waarborging van kwaliteit? Pas het toe in onze functie voor QC Engineer!

Wat doen we binnen Ridder?

Bij Ridder werken we met passie samen met onze klanten aan een duurzame agrofoodsector. Wereldwijd. Als belangrijke speler in de internationale tuinbouwsector ontwikkelen en bieden wij technische oplossingen die telers helpen om voedsel en bloemen duurzamer te produceren. Als innovatief familiebedrijf zijn we samen met onze 350 medewerkers al meer dan 70 jaar dagelijks betrokken bij onze klanten, waar dan ook ter wereld.

Hoewel een volledig autonome, intelligente kas nog toekomstmuziek is, werkt Ridder al jaren aan de bouwstenen om deze omgeving te zijner tijd te kunnen faciliteren. Ons portfolio van hardware, software en diensten - aandrijfsystemen, klimaatschermen en Growing Solutions - maakt ons uniek in de kas- en tuinbouwmarkt. Vanuit twee (productie)locaties in Nederland en verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje, Mexico, de VS, Canada en China vinden onze producten hun weg naar partners (installateurs en kassenbouwers) of naar de eindgebruiker (telers en veehouders).

Wat kun je bij Ridder vinden?

Bij Ridder werken we iedere dag samen om het voor onze klanten net wat beter te doen. Dat geldt voor onze service en onze producten maar ook voor onze medewerkers. Je persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop. Jouw mening en visie doen ertoe. Samen spreken we doelen af en zien we het als onze taak om jou te ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Daar worden we samen beter van.

Jouw rol binnen Ridder

In de rol van QC Engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van ingekochte materialen en producten uit eigen productie. Je verleent ondersteuning en assisteert bij probleemoplossing tijdens de productie en draagt bij aan het verbeteren van de productieprocessen. Verder verzorg je de registratie en rapportage van testresultaten en ondersteun je bij het onderzoeken en afwikkelen van eventuele klachten.

In samenwerking met R&D draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe producten, productiemethodes, meetmethodes en kwaliteitstesten. De registratie en certificering is onderdeel van jouw functie. Tot slot bezoek je met enige regelmaat ook zelf de locaties van onze telers, om zo productoptimalisaties en nieuwe innovaties te identificeren.

Deze positie is een solo positie waarbij je zelfstandig invulling kan geven aan jouw werkzaamheden.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde HBO-opleiding in een technische richting;
 • Meer dan 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Zelfstandig kunnen werken en prioriteiten stellen;
 • Accuratesse en gevoel voor veilig werken;
 • Projectmatige werkervaring;
 • Kennis van productiemethoden in de textielsector;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een startsalaris tussen de € 3500 - € 4000 bruto per maand;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling en een goede pensioenregeling;
 • 29 verlofdagen;
 • 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Maandelijkse borrel en jaarlijkse evenementen;
 • Een fantastische collegiale werksfeer en een betrokken leidinggevende.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze functie en krijg jij hier energie van?

Dit kan je doen door je CV en motivatie te sturen naar . Wil je meer informatie, kijk op www.ridder.com of bel dan met Corbin Hoogenboom op .

MaasdijkFunctie:qc engineer
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ridder Drive Systems via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoeksche Waardkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoeksche-waardkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoeksche Waard
 2. QC Engineer Ridder Drive Systems 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures