Vacature Technische Dienst Medewerker

Technische Dienst Medewerker in Klaaswaal

Goudwisselkantoor

 1. Technische dienst medewerker - Oost Nederland

Ben jij die technische multi-taskende, alles-in-de-gaten-houdende, vriendelijke medewerker die ons facilitaire team wil komen versterken? Zit serviceverlening in jouw bloed en heb je ook nog eens twee rechterhanden? Dan hebben wij de GOUDEN baan voor jou!

Even voorstellen

Wij zijn Goudwisselkantoor. Wat ooit begon als familiebedrijf, is in 40 jaar gegroeid tot een grote speler op de markt van de in-en verkoop van sieraden, goud, valuta en waardevolle objecten. Inmiddels telt onze familie meer dan 400 collega's in Nederland, Duitsland en België. We schrijven bewust 'familie', want we delen niet dezelfde achternaam, maar wel dezelfde passie, interesse in elkaar en onze klanten.

Jouw uitdaging:

Als Technisch dienst/facilitair medewerker verleen je alle voorkomende technische en facilitaire services aan onze locaties in je Rayon en waar nodig hierbuiten. Hierbij kun je denken aan het technisch onderhouden van onze vestigingen door uitvoeren van (kleine) reparaties aan pand en inrichting. Je bent in staat zelfstandig reparaties uit te voeren. Waar specialistische inzet nodig is zul je zelf bouw en installatiepartners inzetten en begeleiden. Naast deze technische werkzaamheden zul je in samenwerking met je facilitaire collega's voorkomende facilitaire werkzaamheden uitvoeren.

Je werkt vanuit huis en zal regelmatig maar niet wekelijks ons hoofdkantoor in Klaaswaal bezoeken.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je signaleert storingen, knelpunten of gevaarlijke situaties. Je verhelpt deze waar mogelijk of maakt deze bespreekbaar met je leidinggevende;
 • Je bent technisch en voert kleine onderhoudsklussen uit vergelijkbaar met een TD van een woningbouwvereniging;
 • Zelfstandig oplossen van storingen en onderhoudsverzoeken door deze zelf op te lossen of gekwalificeerde leveranciers in te schakelen en waar nodig te begeleiden;
 • Bespreken en regelen van offertes voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;
 • Rapporteren aan het management over de voortgang en verbeteringen in het onderhoudsproces.

Dit ben jij:

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • In staat om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen;
 • Ervaring met het oplossen van technische storingen en reparaties;
 • Kennis van richtlijnen ten aanzien van ARBO en kwaliteit (VCA, VOP en BHV diplomering is een pré);
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs;
 • Basis computervaardigheden;
 • Woonachtig in midden/oost Nederland en bereidt om te reizen;
 • Vaardigheden op het gebied van: pro activiteit, zelfstandig werken, klantgericht handelen en communicatieve vaardigheden.

Dit bieden wij

 • Je moet het echt zelf ondervinden: dit is een stimulerende plek om te werken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en alle kans om mee te groeien met een bedrijf dat in de lift zit.
 • Een passend salaris afhankelijk van relevante werkervaring. Met daarnaast een jaarlijkse periodieke verhoging (afhankelijk van je prestaties);
 • Jaarlijkse inflatiecorrectie;
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard heel goed:

- Een mooi pensioenregeling, met een kleine eigen bijdrage van 2,6%;

- Auto en telefoon van de zaak;

- 25 vakantiedagen om weer helemaal op te laden (bij fulltime dienstverband);

 • Ben je ambitieus? En er is volop mogelijkheid om door te groeien in onze organisatie.
 • Je krijgt tot wel 25% korting op onze vintage en pre-owned sieraden collectie.
 • Ook lekker: er is altijd vers fruit en we trakteren regelmatig op verse broodjes.

Laten we kennismaken

Enthousiast over wat je leest? Fijn! Heel graag willen we nu jou leren kennen. Wil je liever eerst nog meer weten over de functie of twijfel je over bepaalde aspecten? Laten we het gesprek aangaan. aspecten? Laten we het gesprek aangaan. Je mag altijd een e-mail sturen naar of bellen met Roos, bereikbaar op , . We zien uit naar je reactie!

WORD OOK SPECIALIST VAN WAARDE!

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega er een profile screening wordt gedaan. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig met gegevens omgegaan.

Kennismakingsgesprek

Dit is een telefonische kennismaking die is bedoeld om een goede indruk van elkaar te krijgen. Je krijgt ook uitleg over de organisatie en de functie.

Het vervolggesprek

Wanneer er na het kennismakingsgesprek een match is, gaan we verder in gesprek om een idee te krijgen of je geschikt bent voor de functie. Natuurlijk kijken we naar je kennis en ervaring, maar vooral ook naar je drijfveren en ambities. Soms plannen we extra gespreksrondes in, omdat we na één gesprek nog geen beslissing kunnen nemen.

In dienst

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega er een profile screening wordt gedaan.

Daarna heten wij jou van harte welkom als nieuwe specialist van waarde bij Goudwisselkantoor!

Over ons

Wij zijn Goudwisselkantoor. Klanten in steeds meer Europese landen kunnen bij ons terecht voor allerlei diensten op gebied van edelmetalen. Bijvoorbeeld om goud en zilver te kopen of te verkopen, voor bijzondere vintage juwelen, verpandingen of om geld te wisselen.
We bestaan al vele decennia als een hecht familiebedrijf. Betrokkenheid, collegialiteit en samenwerking zijn nog altijd belangrijke waarden. De familie is in de tussentijd wel flink uitgebreid.

Contact

Goudwisselkantoor
Industrieweg 24,
3286 BW KlaaswaalFunctie:medewerker technische dienst
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goudwisselkantoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hoeksche Waardkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hoeksche-waardkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hoeksche Waard
 2. Technische Dienst Medewerker Goudwisselkantoor 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures